Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@04:26:36 GMT

سرویس نشان بانک، شعبه مجازی بانک ملی است

تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۷۲۵۱۱

سرویس نشان بانک، شعبه مجازی بانک ملی است

حضور در شعب بانک‌ها یکی از خسته‌کننده‌ترین کارهایی است که شهروندان ناچار هستند به دلایل مختلف انجام دهند.

به گزارش ایسنا،بنابراعلام پرداخت الکترونیک سداد، هرچند با رواج بانکداری الکترونیک بخشی از عملیات بانکی و تراکنش‌ها به سمت فضای مجازی رفته است اما هنوز برای برخی فعالیت‌ها از جمله دریافت وام، احراز هویت، تشکیل پرونده و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. حضور در بانک به نظر اجباری می‌رسد.

با شیوع ویروس کرونا و اعمال محدودیت‌های ایمنی، هم مردم و هم مدیران نظام بانکی سعی کردند عملیات حضوری در شعب را به حداقل برسانند.

در چنین شرایطی بانک ملی که یکی از قدیمی‌ترین بانک‌های کشور است، یک اقدام به موقع و کارگشا را به سرانجام رساند تا میزان مراجعه حضوری به شعب کاهش یابد.

بنابه اعلام مدیران این بانک، ۷۸ درصد تراکنش‌های این بانک به صورت غیرحضوری انجام می‌شود و آنها در تلاش هستند ۱۳ درصد باقیمانده را نیز تا حد امکان، کاهش دهند.

یک ماه پیش بانک ملی از نشان بانک در اپلیکیشن ایوا رونمایی کرد. این بانک بر بستر ایوا، دو خدمت جدید «نشان پرداخت» و «نشان اعتباری» را ارایه می‌دهد. به همین بهانه با آقای دکتر محمدعلی محمودزاده، مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیک سداد به گفتگو نشستیم.

سداد یکی از شرکت‌های زیرمجموعه بانک ملی است که با هدف بهره‌برداری بیشتر از قابلیت‌های فناوری اطلاعات در حوزه پرداخت الکترونیک در جهت خدمت‌رسانی بهتر به جامعه از سال ۱۳۹۳ فعالیت خود را آغاز کرده است.

. یک ماه از رونمایی نشان بانک در اپلیکیشن ایوا می‌گذرد. بانک ملی و سداد چه انتظاری از این امکان جدید دارند؟

یکی از سیاست‌های کلیدی بانک ملی کاهش مراجعه حضوری شهروندان به شعب و افزایش سرعت ارایه خدمات به آنهاست. هرچقدر حجم ارایه خدمات بانکی بر بستر فضای اینترنت، افزایش یابد به همان نسبت سرعت و کیفیت ارایه خدمات و البته میزان رضایتمندی مشتریان و شهروندان نیز افزایش پیدا می‌کند.

از این رو بانک ملی به شرکت پرداخت الکترونیک سداد ماموریت داد تا اپلیکیشن ایوا را با شرایط جدید طراحی و راه‌اندازی کند که بتواند خدمات پرداختی بیشتری را بر بستر اینترنت به مردم ارایه دهد. سرویس نشان بانک، یک شعبه مجازی بانک ملی است.

این سرویس جدید از طریق اپلیکیشن ایوا ارایه می‌شود و این امکان را برای کاربر فراهم می‌کند تا در یک فضای مجازی، همان خدماتی را که در زمان مراجعه حضوری به شعبه کسب می‌کند، دریافت کند. با این خدمت جدید تمام پرداخت‌ها همچنین خدمات مورد نیاز پرداختی و امور بانکی خود را به سادگی و سهولت مدیریت کند.

کاربر به کمک این سرویس می‌تواند ثبت امضای الکترونیک، دریافت تسهیلات، افتتاح حساب، صدور دسته چک، دریافت کد شبا، مشاهده موجودی و دریافت صورتحساب، مسدودی کارت، مشاهده آنلاین نرخ ارز، پرداخت اقساط تسهیلات و موارد مشابه را به صورت غیرحضوری و به صورت ۲۴ ساعته و در تمامی روزهای هفته در اپلیکیشن ایوا انجام دهد.

. «نشان پرداخت» چه تفاوتی با «نشان بانک» دارد؟

نشان پرداخت یک سرویس دیگر و ارزشمند بانک ملی است که به کاربران ارایه می‌شود. مشتریان بانک ملی می‌توانند با سرویس نشان پرداخت بدون نیاز به کارت و با همراه داشتن گوشی همراه و اپلیکیشن ایوا به مراکز خرید مجهز به پایانه‌های بانک ملی که به این سامانه متصل هستند مراجعه و خریدهای خود را انجام دهند.

. در اخبار آمده بود که بانک ملی با وثیقه قرار دادن سهام عدالت، به مشتریان خود تسهیلات اعتباری ارایه می‌دهد. در این مورد نیز توضیحاتی ارایه می‌دهید؟

افرادی که سهام عدالت دارند می‌توانند از طریق وثیقه قرار دادن سهام عدالت خود، فعلا بین دو میلیون تومان و تا حدودا ده میلیون تومان از بانک ملی وام خرید بگیرند.

این وام به صورت نقدی نیست و در قالب تسهیلات اعتباری ارایه شده که دریافت‌کنندگان آن می‌توانند با استفاده از اپلیکیشن ایوا از فروشگاه‌های زنجیره‌ای از جمله افق کورش و رفاه در سراسر کشور خرید کنند.

کاربران برای دریافت این وام باید در اپلیکیشن ایوا ثبت‌نام و درخواست خود را ثبت کنند. هر فردی که سهام عدالت داشته و حساب متصل به سهام وی، بانک ملی ایران باشد، می‌تواند از طریق اپلیکیشن ایوا درخواست خود را ثبت کند.

. دریافت این وام تسهیلات شرایط دیگری هم دارد؟

این وام در اختیار کسانی قرار می‌گیرد که سهام عدالت دارند و آن را به روش مستقیم آزادسازی کرده‌اند. این افراد باید حساب بانک ملی خود را به سهام عدالت متصل کرده باشند. همچنین نیابد از سایر بانک‌ها تسهیلات سهام عدالت دریافت کرده باشند.

و نهایت اینکه شماره همراه شخصی که قصد دریافت تسهیلات دارد، باید به نام خود او باشد و همان شماره را نیز در سامانه سهام عدالت ثبت کرده باشد. متقاضیان باید کد شهاب تائیدشده نیز داشته باشند.

. کد شهاب چیست؟

کد شهاب، شناسه هویت الکترونیک بانکی است؛ شناسه‌ای ۱۶ رقمی که برای هر مشتری حقیقی یا حقوقی منحصربه فرد است و به جهت شناسایی مشتریان بانکی صادر می‌شود.

هر کاربر برای دریافت کد شهاب خود می‌تواند با مراجعه به سامانه اینترنتی بانک خود و وارد کردن کد ملی، شناسه هویت الکترونیکی بانکی خود را دریافت کند.

. به نظر می‌رسد وامی که به پشتوانه سهام عدالت پرداخت می‌شود، برای بسیاری از دارندگان این سهام جذاب است. لطفا بفرمایید شرایط بازپرداخت این تسهیلاتِ اعتباری چگونه است؟

این تسهیلات به دو صورت قابل بازپرداخت است. در حالت اول مشتریان می‌توانند تا ۳۰ روز پس از استفاده از اعتبار، مبلغ کسر شده را بازگردانند که در اینصورت کارمزدی را پرداخت نخواهند کرد و امکان استفاده مکرر خواهد داشت. و در صورت عدم تسویه بدهی در مهلت مقرر، بازپرداخت به صورت اقساطی با سود ۱۸ درصد منظور می‌شود.

. دریافت تسهیلات اعتباری چه مراحلی دارد؟

ثبت‌نام برای دریافت این تسهیلات از طریق اپلیکیشن ایوا امکان پذیر است. متقاضیان باید پس از نصب اپلیکیشن و مراجعه به قسمت نشان بانک، ابتدا اخذ گواهی امضای دیجیتال دریافت کنند.

پس از آن فرم‌ها و قراردادهای تسهیلات اعتباری و توثیق سهام عدالت را به صورت الکترونیکی امضا کنند. در مرحله بعد هزینه تمبر را پرداخت کنند.

پس از طی این مراحل، مبلغ موردنظر در حساب کارت اعتباری شخص در اپلیکیشن ایوا شارژ می‌شود و شخص می‌تواند با مراجعه به مراکز تعیین‌شده از طریق اعتبار تخصیص یافته برای خرید مایحتاج خود استفاده کند.

. آیا همه سیستم عامل‌های تلفن همراه از ایوا پشتیبانی می‌کنند؟

در حال حاضر ثبت‌نام فقط از طریق نسخه اندروید ممکن است اما در آینده نزدیک امکان IOS نیز مهیا می‌شود.

. در پایان، لطفا توضیحی هم در مورد گواهی امضای دیجیتال ارایه دهید.

گواهی امضا دیجیتال به جهت احراز هویت فرد در بستر الکترونیک طراحی شده و افرادی که قصد ثبت‌نام دریافت تسهیلات کرونا و یا تسهیلات با وثیقه سهام عدالت را دارند لازم است قبل از هر اقدامی، نسبت به اخذ گواهی امضای دیجیتال اقدام کنند.

. دریافت گواهی امضای دیجیتال چه فرایندی دارد؟

مراحل دریافت گواهی امضای دیجیتال بسیار سهل و ساده است. کاربران وارد اپلیکیشن ایوا می‌شوند و پس از وارد کردن کد ملی، سریال پشت کارت ملی و تاریخ تولد، امکان تشخیص چهره  بصورت زنده برای کاربران فراهم شده و نهایتا اطلاعات تکمیلی خود شامل استان، شهر، آدرس محل سکونت، کد پستی، تلفن ثابت را مشاهده و در صورت نیاز تکمیل و یا اصلاح می نمایند. لازم به ذکر است که شماره تلفن همراه اعلام شده در اپلیکیشن ایوا بایستی به نام شخص متقاضی باشد.

. از وقتی که در اختیار ما قرار دادید و توضیحاتی که ارایه کردید، متشکریم.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پرداخت الکترونیک سداد بانکداری اینترنتی پرداخت الکترونیک اپلیکیشن ایوا تسهیلات اعتباری دریافت تسهیلات بانک ملی نشان پرداخت سهام عدالت نشان بانک ثبت نام کد شهاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۷۲۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تذکر کمیسیون اصل نود به ۴ دستگاه برای پیوستن به سامانه اعتبارسنجی

امتداد - سامانه اعتبارسنجی به دلیل عدم همکاریتامین اجتماعی، ثبت احوال، بنیاد ملی نخبگان و فراجا به مرحله رونمایی نرسید.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  اعطای تسهیلات خرد به متقاضیانی که تاکنون سابقه دریافت وام نداشته اند، دو دیدگاه متفاوت را در بر می‌گیرد. دیدگاه اول از طرف بانک مورد انتخاب متقاضی است که معیاری برای شناخت و خوش‌حسابی مشتری درخصوص بازپرداخت وام ندارد، از این جهت ممکن است در مراحل اولیه اعطای تسهیلات سختگیری کند یا وام با میزان کمتری از حالت عادی به متقاضی پرداخت کند. دیدگاه دوم مربوط به شخص درخواست‌کننده تسهیلات است؛ صرفا به این دلیل که متقاضی تاکنون تسهیلاتی دریافت نکرده است، بانک با برخورد‌های سختگیرانه و مراحل فرسایشی و طولانی، دریافت وام را کاری غیرممکن نمایش می‌دهد.

برای تعدیل این دو دیدگاه، نظام اعتبارسنجی به میان آمد تا فرآیند اعطای تسهیلات خرد را تسهیل کند. بر این اساس، آیین‌نامه سنجش اعتبار در سال ۱۳۸۶ به تصویب هیات دولت رسید که طبق آن، یک شرکت اعتبارسنجی با مشارکت مؤسسات اعتباری و شرکت‌های بیمه شکل گرفت. این شرکت وظیفه داشت تا اطلاعات سابقه دریافت تسهیلات بانکی افراد را جمع‌آوری کند و یک نمره اعتباری به افراد اختصاص دهد. مشکل اصلی این آیین‌نامه محدود بودن نمره اعتباری صرفا به افرادی بود که تسهیلات دریافت می‌کنند؛ درصورتی که بسیاری از متقاضیان تسهیلات، برای اولین بار است که درخواست وام خود را ثبت می‌کنند.

در پی حل این مشکل، سال ۱۳۹۸، دولت دوازدهم تصمیم به اصلاح این آیین‌نامه گرفت. از مهم‌ترین تغییراتی که در آیین‌نامه جدید نظام اعتبارسنجی لحاظ شده بود، ملزم کردن همه دستگاه‌هایی بود که اطلاعات تحت اختیار آن‌ها، به نوعی می‌توانست برای افزایش دقت سامانه اعتبارسنجی مفید باشد. اطلاعاتی مانند، سابقه پرداخت قبوض، مالیات و جرایم، نداشتن سوءسابقه مربوط به مسائل مالی و… شامل اطلاعات مورد نیاز سامانه اعتبارسنجی می‌شدند.

طبق اعلام مسؤوولان کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در چهارم اسفند سال گذشته، بخش کمی از اطلاعات مورد نیاز سامانه اعتبارسنجی باقی مانده بود که اگردستگاه‌های مربوطه همکاری می‌کردند و آن اطلاعات در اختیار پایگاه داده بانک مرکزی قرار می‌گرفت؛ احتمال می‌رفت که سامانه اعتبارسنجی جدید تا پایان سال جاری رونمایی شود.

اما مشخصا این اطلاعات در اختیار بانک مرکزی قرار نگرفت و رونمایی از سامانه اعتبارسنجی مجددا به تعویق افتاد. برطبق آخرین اطلاعات، ۲۷ فروردین سال جاری، کمیسیون اصل ۹۰ قانون اساسی مجلس شورای اسلامی جلسه‌ای با موضوع «عملکرد دستگاه‌های حاکمیتی در ارائه اطلاعات مورد نیاز پایگاه داده اعتباری (سامانه اعتبارسنجی)» با حضور دستگاه‌های مربوطه این سامانه برگزار کرد. در مشروح صورت جلسه، ضمن تقدیر از دستگاه‌هایی که در ارائه اطلاعات همکاری کرده اند، در قالب مصوباتی به سازمان‌هایی که عملکرد لازم را نداشته‌اند تذکر داده شد تا اطلاعات مورد نیاز را در اسرع وقت به پایگاه داده اعتباری ارائه کنند.

براساس بند‌های ۲، ۵، ۸ و ۹ این مصوبه به ترتیب معین شد که اطلاعات تخلفات رانندگی توسط فراجا، اطلاعات مربوط به بیمه اشخاص توسط سازمان تامین اجتماعی، تاریخچه محل اقامات و مشخصات اعضای خانوار توسط سازمان ثبت احوال و استعلام نخبگی توسط بنیاد ملی نخبگان تعیین و تکلیف شود. غفلت دستگاه‌های نامبرده در ارائه اطلاعات توجیهی نداشته و صرفا رونمایی از سامانه اعتبارسنجی را با مشکل مواجه می‌کند.

کمتر از یک ماه دیگر تا شروع به کار مجلس سیزدهم باقی مانده است و در صورتی که داده‌های مورد نیاز برای سامانه اعتبارسنجی تکمیل نشود یا به بلوغ حداقلی جهت رونمایی نرسد، با ورود مجلس بعدی تکمیل این سامانه چندین ماه به تعویق خواهد افتاد.

علاوه بر این موارد، براساس مصوبه جلسه کمیسیون اصل ۹۰، با توجه به ارائه سرویس‌های اطلاعاتی مختلف به بانک مرکزی، مقرر شد این بانک حداکثر تا یک ماه آینده، فاز اول مدل جدید اعتبارسنجی را جهت بهره‌برداری فراهم کند؛ بنابراین سازمان‌های مربوطه باید نهایت همکاری را در عرضه اطلاعات جهت اتمام فرایند سامانه اعتبارسنجی داشته باشند.

منبع: دانشجو

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • بانک تجارت در فروردین ۱۴۰۳ جمعا ۱۶۹۸ فقره وام ازدواج و فرزندآوری پرداخت کرد
  • بانک تجارت در فروردین 1403 جمعا 1698 فقره وام ازدواج و فرزندآوری پرداخت کرد
  • بهترین وام خرد سال ۱۴۰۳: راهنمای کامل دریافت وام برای مردم عادی
  • تذکر کمیسیون اصل نود به ۴ دستگاه برای پیوستن به سامانه اعتبارسنجی
  • پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج در کشور
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج پارسال در کشور
  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران